Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g94g56kcal1.4g12.2g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Naudanpaisti 75g83kcal16.2g0g2g0g
Kasvisliemikuutio 2.1g6.3kcal0.2g0.3g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana508g354kcal36.4g27.8g10.4g2.4g
Valittu annoskoko254g177kcal18.2g13.9g5.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna127g88kcal9.1g7g2.6g0.6g
Arvot/100g100g70kcal7.2g5.5g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268393