Jauhelihamureke (viherpippurikoskenlaskija)

-800g paistijauhelihaa
-2 kananmunaa
-1prk kermaviiliä
-4 valkosipulinkynttä
-sipulirouhetta
-tabascoa
-musta-ja valkopippuria
-jauhelihamaustetta
-viherpippuri-koskenlaskijaa

Sekoita nämä kiinteäksi kasaksi ja pudota "möykky" leivinpaperin päälle, joka on siis pellin päällä.

Painele taikina pellin kokoiseksi levyksi.

Leikkaa koskenlaskijapaketista noin puolet viipaleiksi ja aseta ne taikinalevyn etureunaan.

Lähde kääntämään taikinaa rullalle leivinpaperia apunakäyttäen.

Eli nosta paperia ja vedä sitä itseäsi kohden, jotta taikina menee rullalle.

Sitten kun rulla on valmis, taputtele päät umpeen.

Paista uunissa 200'c/45min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Timopaan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto24g66kcal4.5g0g5.2g0g
Sipuli (käsittelemätön)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kermaviili, maustamaton (Valio)38g45kcal1.1g1.5g3.8g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl21g27kcal2.7g0.1g1.7g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g150g255kcal30g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana508g798kcal77.2g5.4g51.4g0.8g
Valittu annoskoko254g399kcal38.6g2.7g25.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna127g200kcal19.3g1.4g12.9g0.2g
Arvot/100g100g157kcal15.2g1.1g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=30816