Riisi-tonnikalavuoka

Keitä riisi kypsäksi.

Mausta lihaliemikuutiolla ja paprikapulverilla (1 tl). Kaada kypsynyt riisi uunivuokaan ja sekoita sekaan 2-3 purkkia tonnikalaa.

Mielellään eri makuja.

Paista 225 asteessa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 96g346kcal7.8g75.5g0.5g1.6g
Tonnikalaa ja vihanneksia mexicana 185 g (Rainbow)52g68kcal5.2g1.6g4.7g0.3g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]52g62kcal6.2g1g3.6g0g
Tonnikala, currykastikkeessa, Rainbow52g52kcal3.6g1.6g3.6g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g2.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana509g1056kcal45.6g159.4g24.8g3.8g
Valittu annoskoko254g528kcal22.8g79.7g12.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna127g264kcal11.4g39.9g6.2g1g
Arvot/100g100g208kcal9g31.3g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383689