Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 56g181kcal15.1g0g13.5g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Makaroni, tumma 56g203kcal7.6g37g1.7g3.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g18g49kcal3.3g0g3.9g0g
Tomaattipyree (Felix)14g11kcal0.4g2.3g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g70g9kcal1.1g1.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.4g3.5kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana508g1005kcal63.4g81.6g45.4g6.8g
Valittu annoskoko254g503kcal31.7g40.8g22.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna127g251kcal15.9g20.4g11.4g1.7g
Arvot/100g100g198kcal12.5g16.1g8.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437710