Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss70g20kcal0.9g3.4g0.2g2.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%56g62kcal1.5g1.5g5.6g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto19g53kcal3.6g0g4.1g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)47g157kcal5.7g30.8g1.1g3.3g
Tonnikala vedessä 56g59kcal12.6g0g0.8g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana509g800kcal48.6g71.4g34.8g10.8g
Valittu annoskoko254g400kcal24.3g35.7g17.4g5.4g
Annoskoko puolitettuna127g200kcal12.2g17.9g8.7g2.7g
Arvot/100g100g157kcal9.6g14g6.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81047