Marinoidut pavut

Sipulit suikaleiksi, pavut huudellaan hyvin ja kaikki sekaisin.

Syötävää saman tien, parasta seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Reettat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, Pirkka, 1 prk150g159kcal12g25.4g1.5g19.4g
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g30g269kcal0g0g29.9g0g
Viinietikka balsami30g11kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Timjami 3.7g11kcal0.3g1g0.3g1.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana509g922kcal25.8g57.6g63.6g42.8g
Valittu annoskoko254g461kcal12.9g28.8g31.8g21.4g
Annoskoko puolitettuna127g231kcal6.5g14.4g15.9g10.7g
Arvot/100g100g181kcal5.1g11.3g12.5g8.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92329