Raparperipiirakka

Pohja:vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi.

Lisää jauhot joihin leivinjauhe sekoitettu.

Lisäää voisula ja kerma.

Levitä raparperit päälle.

paista 225 asteessa 15-25 min.

kuorrutus:laita kaikki aineet yhtä aikaa kattilaan.

Keitä kunnes seos sakenee.

Kaada kuuman, kypsän piirakan päälle

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2037 grammaa

Katariina0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)38g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl38g150kcal0g37.5g0g0g
Oivariini vähärasvainen13g69kcal0.1g0.1g7.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen19g6.2kcal0.6g0.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai37g128kcal4.4g26g0.8g1.1g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Raparperi 63g21kcal0.4g3.4g0.1g0.9g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen38g12kcal1.2g1.8g0g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Oivariini vähärasvainen5.6g31kcal0.1g0.1g3.4g0g
Perunajauho 1dl=70g3.7g13kcal0g3.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana509g968kcal22g149.4g30.4g4g
Valittu annoskoko255g484kcal11g74.7g15.2g2g
Annoskoko puolitettuna127g242kcal5.5g37.4g7.6g1g
Arvot/100g100g190kcal4.3g29.3g6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293624