Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka5.5g39kcal0.1g0.1g4.4g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g88g131kcal16.6g0g7.7g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.9g2.8kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Tomaattipyree, Pirkka15g13kcal0.5g2.9g0.2g0.2g
Suippopaprika, makea, Pirkka6.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 109g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai7.1g25kcal0.9g5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana509g425kcal36.6g17g25g1.6g
Valittu annoskoko255g213kcal18.3g8.5g12.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna127g106kcal9.2g4.3g6.3g0.4g
Arvot/100g100g83kcal7.2g3.3g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026