Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g150g210kcal24g4.5g10.9g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)44g26kcal0.3g2.1g1.8g0.1g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g35g126kcal3g27g0.4g0g
Sipuli 24g7.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g2.2g6.1kcal0.2g0.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana509g751kcal55.6g70.2g27g1g
Valittu annoskoko255g376kcal27.8g35.1g13.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna127g188kcal13.9g17.6g6.8g0.3g
Arvot/100g100g148kcal10.9g13.8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056