Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 417g287kcal21.1g39g1.7g12.9g
Kasvisliemikuutio 25g76kcal2.4g3.4g5.9g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 1668g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)92g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g334g254kcal53.4g4.7g2.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5080g1312kcal157.2g106.8g20.6g35g
Valittu annoskoko2540g656kcal78.6g53.4g10.3g17.5g
Annoskoko puolitettuna1270g328kcal39.3g26.7g5.2g8.8g
Arvot/100g100g26kcal3.1g2.1g0.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234