Kana-pinaatti-pasta

Keitä pasta ohjeen mukaan väljässä vedessä.

Valuta.

Kypsennä broileria hetki kattilassa tai pannulla.

Hienonna sekaan valkosipuli.

Lisää voinokare ja pinaatti.

Kääntele niin, että pinaatti saa lämpöä.

Mausta myllystä mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla.

Lisää viimeiseksi valutettu pasta ja kääntele pannulla sekaisin.

Jos annostelet ruoan, rouhi päälle vielä mustapippuria ja heitä päälle muutama kide suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen1199g1558kcal203.8g24g98.3g1.2g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g400g56kcal7.6g1.6g2g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu13g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Fettucine al naturaale tuorepasta (Pastella), annos 250g666g1798kcal73.3g319.7g20g1.3g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 5 %, vähälaktoosinen 266g182kcal4g11.2g13.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5088g7217kcal579.6g717.4g267.4g5.6g
Valittu annoskoko2544g3608kcal289.8g358.7g133.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna1272g1804kcal144.9g179.4g66.9g1.4g
Arvot/100g100g142kcal11.4g14.1g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128902