Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1200g672kcal102g60g2.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu288g363kcal31.7g0.9g25.9g0g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.5g0g0.1g
Pellavasiemenrouhe, Risetti108g527kcal26.5g36g31.1g30.7g
Soijajauho rasvainen 96g448kcal33.2g22.6g22.6g11.4g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 840g3180kcal234.2g0g252g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5088g10422kcal856.4g248g668g84.4g
Valittu annoskoko2544g5211kcal428.2g124g334g42.2g
Annoskoko puolitettuna1272g2606kcal214.1g62g167g21.1g
Arvot/100g100g205kcal16.8g4.9g13.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595