Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1202g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g19g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 108g957kcal0g0g108.2g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g120g421kcal15.6g84.2g1.7g6.4g
Tattarijauho, Vijatuote96g337kcal12.5g67.3g1.3g5.1g
Kaurahiutale 192g720kcal27.9g109.6g14g19.2g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g625g2126kcal12.5g487.6g10.6g43.8g
Porkkana 168g55kcal1g9.4g0.3g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5088g9229kcal139g1516.2g272.2g157.6g
Valittu annoskoko2544g4615kcal69.5g758.1g136.1g78.8g
Annoskoko puolitettuna1272g2307kcal34.8g379.1g68.1g39.4g
Arvot/100g100g181kcal2.7g29.8g5.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226041