Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g587g164kcal3.5g34.9g1.2g14.7g
Kananmuna kuorineen punnittu253g319kcal27.9g0.8g22.8g0g
Maksa naudan 1407g1843kcal258.5g81.9g52g0g
Voi, 1 tl, 5 g80g587kcal0.8g0.8g64.3g0g
Sipuli (kuorittu)217g59kcal2.8g10.4g0.4g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5088g5944kcal587g257.6g281.4g36.8g
Valittu annoskoko2544g2972kcal293.5g128.8g140.7g18.4g
Annoskoko puolitettuna1272g1486kcal146.8g64.4g70.4g9.2g
Arvot/100g100g117kcal11.5g5.1g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310632