Hollandaise

Laakerinlehti
1/4 tl mustapippureita (kokonaisia)
1/2 rkl vettä

Etikka, laakerinlehti, pippurit ja vesi kasariin.

Kuumenna kuplivaksi ja keitä kokoon niin, että puolet jää jäljelle.

Munankeltuaiset kulhoon ja vesihauteeseen.

Etikkaseos siivilöitynä perään.

Vatkaa voikuutiot yksitellen mukaan.

Suolaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Harzam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)1696g12211kcal1.7g1.7g1356.8g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 485g1380kcal75.1g1g121.1g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)363g73kcal0g23.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5088g27329kcal153.6g52.6g2955.8g0g
Valittu annoskoko2544g13664kcal76.8g26.3g1477.9g0g
Annoskoko puolitettuna1272g6832kcal38.4g13.2g739g0g
Arvot/100g100g537kcal3g1g58.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67435