Kermainen makkarakeitto

1. Kuori perunat, kuutioi ja laita porisemaan 8 desiin vettä.

Muista pitää kansi päällä ettei vesi haihdu!
2. Mausta
3. Kun perunat alkavat olemaan kypsiä, lisää keittojuurekset (5-10 min )
4. Kuutioi sillävälin makkarat ja heitä joukkoon
5. Lopuksi lisää ruokakermaa, hieman jauhelihamaustetta, ketsuppia ja sinappia /antaa väriä ja hyvää makua
6. Smetanaa voi lisätä suoraan kattilaan tai pieni nökäre keittolautaselle keiton päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 727 grammaa

Nikkel77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 700g533kcal13.2g108.4g1.4g7g
KEITTOJUURES Apetit pakaste350g91kcal3.1g16.8g1g8g
Hk, sininen lenkki 580g507g1167kcal50.7g32g91.3g1g
Mustapippuri 1.7g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen9g29kcal0.7g5g0.5g0g
Persilja 1.7g0.5kcal0g0g0g0.1g
Smetana, Valio, hyla88g341kcal1.7g2.2g36.7g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)175g280kcal4.7g4.7g26.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 700g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g4.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl4.4g6.2kcal0.2g0.4g0.4g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5089g4903kcal149g340.4g315.2g33.2g
Valittu annoskoko2544g2451kcal74.5g170.2g157.6g16.6g
Annoskoko puolitettuna1272g1226kcal37.3g85.1g78.8g8.3g
Arvot/100g100g96kcal2.9g6.7g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261050