Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g1118g2236kcal223.6g0g145.4g0g
Vesi839g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl105g305kcal2.4g3.1g31.4g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix151g76kcal2.3g15.1g0.8g0g
Sipuli 154g47kcal1.9g7.4g0.3g2.6g
Coctailkurkku, Pirkka42g11kcal0.4g2.3g0.4g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 56g192kcal5.7g39.1g0.7g2g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g84g755kcal0g0g83.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5096g7242kcal472.6g134g525.8g10.8g
Valittu annoskoko2548g3621kcal236.3g67g262.9g5.4g
Annoskoko puolitettuna1274g1811kcal118.2g33.5g131.5g2.7g
Arvot/100g100g142kcal9.3g2.6g10.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832