Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)187g60kcal6.2g8.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g64kcal1.9g13.1g0.2g0.7g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl28g98kcal3.9g15.7g2.1g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana510g503kcal29.2g74.6g8.8g7g
Valittu annoskoko255g252kcal14.6g37.3g4.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna128g126kcal7.3g18.7g2.2g1.8g
Arvot/100g100g99kcal5.7g14.6g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534