Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen30g10kcal1g1.5g0g0g
Hiiva, 50g7.5g4.6kcal1g0.1g0g0g
Sokeri7.2g29kcal0g7.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3g9kcal0.3g1.8g0.2g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.1g0.6g1.7g
Margariini 80% keskiarvo9g64kcal0g0g7.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki75g42kcal6.4g3.7g0.1g0g
Sokeri 19g78kcal0g19.1g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)15g33kcal2g0.1g2.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 30g8kcal0.1g0.4g0.2g0.5g
Rusina9g25kcal0.3g5.4g0g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana510g951kcal32.2g149.8g22.2g7.8g
Valittu annoskoko255g476kcal16.1g74.9g11.1g3.9g
Annoskoko puolitettuna128g238kcal8.1g37.5g5.6g2g
Arvot/100g100g187kcal6.3g29.4g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434