Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 51g101kcal1.3g0.4g9.9g3.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Katkarapu, rainbow77g77kcal17.7g0g0.7g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio43g60kcal1.2g2.8g5.1g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g13g23kcal0.2g1.4g1.9g0g
Tilli, tuore 21g6.4kcal0.8g0.2g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana510g562kcal43.8g14.4g35.8g9.4g
Valittu annoskoko255g281kcal21.9g7.2g17.9g4.7g
Annoskoko puolitettuna128g141kcal11g3.6g9g2.4g
Arvot/100g100g110kcal8.6g2.8g7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430