Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl90g315kcal12.6g0.5g28.8g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g35g27kcal2g3.8g0.1g0g
Piparjuuri, annos 10g5g1.8kcal0.2g0.5g0g0.4g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 25g98kcal0.5g0.5g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana510g909kcal31.8g15.4g79g2.4g
Valittu annoskoko255g455kcal15.9g7.7g39.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna128g227kcal8g3.9g19.8g0.6g
Arvot/100g100g178kcal6.2g3g15.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940