Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 90g27kcal0.8g4.6g0.2g1.8g
Parsakaali brokkoli 75g26kcal3.5g1.5g0.2g1.9g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Creme bonjour 14% valkosipuli45g77kcal3.4g1.1g6.3g0g
Juusto, Arla Kadett 5%30g57kcal10.2g0.5g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana510g383kcal36.2g16.8g16.4g8g
Valittu annoskoko255g191kcal18.1g8.4g8.2g4g
Annoskoko puolitettuna128g96kcal9.1g4.2g4.1g2g
Arvot/100g100g75kcal7.1g3.3g3.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214697