Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 25g4kcal0.2g0.5g0g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.5kcal0.1g1.4g0g0.6g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g36g13kcal0.6g2.5g0g0.5g
Tonnikala vedessä, rainbow50g50kcal10g0.2g1g0g
Voi 36g259kcal0.4g0.1g29g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 13g39kcal1g7.2g0.4g1.2g
Vehnäjauho puolikarkea 46g159kcal4.7g32.5g0.6g1.6g
Leivinjauhe 1.8g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 15025g97kcal7.2g0.4g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana510g1261kcal48.6g91g76.4g8.8g
Valittu annoskoko255g630kcal24.3g45.5g38.2g4.4g
Annoskoko puolitettuna128g315kcal12.2g22.8g19.1g2.2g
Arvot/100g100g247kcal9.5g17.8g15g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310094