Marinoitua kanaa ja kasviksia (Kiinalaista)

Valmistus:
1.Marinadi: Sekoita
0.5 rkl riisiviiniä
0.5 rkl maissitärkkelystä
1 tl stevia jauhetta
1 rkl seesamiöljy
2 x valkosipulinkynsi
560g kanaa suikaloituna
Peitä kelmulla ja jätä marinoitumaan 30 min, ota sitten kana sivuun ja heitä marinadi pois.

2. Kuumenna 0.5 rkl seesamiöljyä wokissa, paista kanoja kunnes lähes kypsiä.

Siirrä sivuun.

3. Yhdistä 0.5 rkl maissitärkkelystä ja 0.5 rkl soijakastiketta ja jätä odottamaan.

Kaada jäljelle jääneet 0.5 rkl seesamiöljyä wokkiin, lisää parsakaali, porkkanat, herneenpalot, paista käännellen 2 minuuttia.

4. Lisää 1.25dl lihalientä, peitä wokki kannella ja anna hautua 1 minuutti.

Sekoita joukkoon pinaatin lehdet liha ja maissitärkkelysliuos.

Keitä kunnes neste kiehuu ja sakenee.

Syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Kesaksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee88g90kcal20.2g0g1.3g0g
Seesamiöljy, Amoy2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Maissitärkkelys 0.6g2.2kcal0g0.5g0g0g
Soijakastike 1.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 47g16kcal2.2g0.9g0.1g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.8kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Sokeriherneen palko20g5.9kcal0.6g0.7g0.1g0g
Lihaliemi laimennettu 20g3.7kcal0g0.6g0.1g0g
Pinaatti 39g5.2kcal0.6g0.2g0.1g0.5g
Mirin (makea riisiviini) (Yutaka), annos 10g2.3g6.8kcal0g1.7g0g0g
Soijakastike 1.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Maissitärkkelys 0.6g2.2kcal0g0.5g0g0g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Seesamiöljy, Amoy0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana510g346kcal48.2g15.2g9.8g5g
Valittu annoskoko255g173kcal24.1g7.6g4.9g2.5g
Annoskoko puolitettuna128g87kcal12.1g3.8g2.5g1.3g
Arvot/100g100g68kcal9.5g3g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330421