Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 113g86kcal2.1g17.5g0.2g1.1g
Sipuli (kuorittu)31g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Paprika, punainen16g4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Nakki, keskiarvo 94g219kcal10.7g1.1g19.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana510g638kcal26.8g42g39.6g3.8g
Valittu annoskoko255g319kcal13.4g21g19.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna128g160kcal6.7g10.5g9.9g1g
Arvot/100g100g125kcal5.3g8.2g7.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354686