Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali78g17kcal0.9g2.7g0.2g1.6g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g2.6g8.3kcal0.2g0.4g0.6g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.2g8.4kcal0g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Puuroriisi7.8g27kcal0.5g5.9g0.1g0.2g
Vesi106g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.2g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha nauta 5%47g61kcal9.8g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana510g249kcal23.2g19.2g8.2g4g
Valittu annoskoko255g124kcal11.6g9.6g4.1g2g
Annoskoko puolitettuna128g62kcal5.8g4.8g2.1g1g
Arvot/100g100g49kcal4.5g3.8g1.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432