Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g125g30kcal1.5g4.3g0.3g2.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.4g4.5g0.1g1.9g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g50g60kcal1.6g2.2g5g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana510g290kcal7g22g18.4g9g
Valittu annoskoko255g145kcal3.5g11g9.2g4.5g
Annoskoko puolitettuna128g72kcal1.8g5.5g4.6g2.3g
Arvot/100g100g57kcal1.4g4.3g3.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388208