Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 23g51kcal4g0g3.9g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 40g92kcal7.7g0g6.9g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi58g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi10g34kcal0.6g7.5g0.2g0.2g
Kuohukerma,valio,2dl12g39kcal0.2g0.3g4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5.8g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Voi 1.7g13kcal0g0g1.4g0g
Kaali, valkokaali87g18kcal1g2.9g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana510g512kcal28g23.6g33.4g4.6g
Valittu annoskoko255g256kcal14g11.8g16.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna127g128kcal7g5.9g8.4g1.2g
Arvot/100g100g100kcal5.5g4.6g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433978