Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 69g156kcal13.1g0g11.7g0g
Tomaattimurska 167g49kcal0.9g8.8g0.3g3.2g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g2.1g14kcal0g0g1.5g0g
Sokeri 1g4.2kcal0g1g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g17g47kcal3.2g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana510g540kcal34.4g19.6g34.4g6.4g
Valittu annoskoko255g270kcal17.2g9.8g17.2g3.2g
Annoskoko puolitettuna128g135kcal8.6g4.9g8.6g1.6g
Arvot/100g100g106kcal6.7g3.8g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437425