Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.3g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)20g53kcal5.9g0g3.4g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen23g4.5kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g56g208kcal4.8g35.5g5.4g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g70g24kcal0.7g4.7g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana511g837kcal52g83.4g33.4g3g
Valittu annoskoko255g418kcal26g41.7g16.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna128g209kcal13g20.9g8.4g0.8g
Arvot/100g100g164kcal10.2g16.3g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85768