Koskenlaskija keitto

Kuori peruna ja keitä.

Ruskista jauheliha.

Lisää vihannekset melkein pehmeisiin perunoihin ja lopuksi koskenlaskija juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2725 grammaa

Ninajo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g56g34kcal0.8g7.3g0.1g0.5g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Vihannessekoitus (pakaste)38g13kcal0.9g2.5g0g1.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g12g33kcal2.2g0g2.6g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen38g52kcal7.1g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana511g264kcal22g19.6g10.6g3.2g
Valittu annoskoko256g132kcal11g9.8g5.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna128g66kcal5.5g4.9g2.7g0.8g
Arvot/100g100g52kcal4.3g3.8g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86438