Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt175g81kcal5.6g8.4g2.6g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g18g105kcal3.7g1.2g9.5g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g5.2g0.5kcal0.1g0g0g4.5g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Voi 8.8g64kcal0.1g0g7.1g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana511g636kcal31g19.4g48.2g9g
Valittu annoskoko256g318kcal15.5g9.7g24.1g4.5g
Annoskoko puolitettuna128g159kcal7.8g4.9g12.1g2.3g
Arvot/100g100g125kcal6.1g3.8g9.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197070