PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 145g55kcal0.4g10.2g0.1g5g
Vehnäjauho puolikarkea 29g98kcal2.9g20g0.3g1g
Sokeri 19g76kcal0g18.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 36g52kcal4.5g0.1g3.7g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g15g83kcal0.1g0.1g9.2g0g
Maito, Kevyt10g4.5kcal0.3g0.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana511g747kcal16.6g101.6g26.8g12g
Valittu annoskoko256g374kcal8.3g50.8g13.4g6g
Annoskoko puolitettuna128g187kcal4.2g25.4g6.7g3g
Arvot/100g100g146kcal3.2g19.9g5.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285219