Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK44g74kcal4.4g4.4g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Voi 2.4g18kcal0g0g2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g6kcal0.2g1.2g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g88g31kcal1.4g6g0.1g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 53g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 12g6kcal0.1g1.2g0g0.2g
Sinappi 2.8g3.7kcal0.1g0.4g0.2g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 26g5.2kcal0.2g0.8g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana511g302kcal13.4g30.6g13.6g4.8g
Valittu annoskoko255g151kcal6.7g15.3g6.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna128g75kcal3.4g7.7g3.4g1.2g
Arvot/100g100g59kcal2.6g6g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334174