Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus12g43kcal1.7g0.1g3.9g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa57g74kcal10.3g0.7g3.1g0g
Valio fraiche 5%18g16kcal0.7g1.3g0.9g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)35g58kcal1.1g1.4g5.3g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)8.8g23kcal2.7g0g1.3g0g
Ketsuppi, Felix6.6g5.9kcal0.1g1.4g0g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)118g155kcal14.2g87.6g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana511g748kcal61.6g185g31.4g0g
Valittu annoskoko256g374kcal30.8g92.5g15.7g0g
Annoskoko puolitettuna128g187kcal15.4g46.3g7.9g0g
Arvot/100g100g146kcal12.1g36.2g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821