Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g49g55kcal10.4g0g1.5g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g31g9kcal0.3g1.5g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Keräkaali, 100g70g17kcal0.8g2.4g0.1g1.5g
Keräkaali, 100g102g24kcal1.2g3.5g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana511g258kcal25.4g14.8g9g7.2g
Valittu annoskoko256g129kcal12.7g7.4g4.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna128g65kcal6.4g3.7g2.3g1.8g
Arvot/100g100g51kcal5g2.9g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368856