Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g94g103kcal19.7g0g2.4g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g13g10kcal0.6g1.7g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g1.9g3kcal0.2g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Herkkusieni 38g6kcal0.8g0.1g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana512g288kcal43.2g6.6g8.8g1.6g
Valittu annoskoko256g144kcal21.6g3.3g4.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna128g72kcal10.8g1.7g2.2g0.4g
Arvot/100g100g56kcal8.4g1.3g1.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006