Tomaattinenkiinankaalikeitto

Hienonna sipuli ja kuulota sitä pikku hetki öljyssä.

Lisää pieneksi pilkottu kesäkurpitsa ja jatka.

Lisää silputtu kaali ja jokunen desi vettä.

Anna hatua kannen alla miedolla lämmöllä.

Viipaloi porkkanat ja lisää ne kattilaan.

Lisää tomaattimurskat ja pyre.

Maistele ja lisää fondia maun mukaan.

Anna porista kauan.

Itse keitin noin 2 tuntia.

Annoskoko oli lopulta 5 x 405g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 682 grammaa

Haanis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka5.2g4.3kcal0.2g1g0.1g0.1g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g28g10kcal0.3g1.9g0.1g0.4g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g38g13kcal0.4g2.4g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 26g4.7kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Kiinankaali 64g13kcal1g1.4g0.2g0.6g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)2.2g2.2kcal0.2g0.4g0g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana511g157kcal4.6g17.4g7.6g3.4g
Valittu annoskoko256g79kcal2.3g8.7g3.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna128g39kcal1.2g4.4g1.9g0.9g
Arvot/100g100g31kcal0.9g3.4g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428929