(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 8.7g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Herkkusieni säilyke 25g4.3kcal0.5g0.1g0.1g0.6g
Paprika punainen 20g5.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 27g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Parsakaali brokkoli 44g15kcal2g0.9g0.1g1.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 13g51kcal0.3g0.3g5.5g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton16g30kcal0.7g0.9g2.5g0.7g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g27g30kcal0.6g1.1g2.7g0g
Tonnikala öljyssä 63g120kcal17.2g0g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana512g533kcal44g11.2g33.6g6.8g
Valittu annoskoko256g267kcal22g5.6g16.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna128g133kcal11g2.8g8.4g1.7g
Arvot/100g100g104kcal8.6g2.2g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163233