Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g79g118kcal13.4g0.3g6.9g0g
Vesi84g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g84g48kcal1.2g10.5g0.2g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi8.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana512g334kcal29.4g21.8g14.2g0g
Valittu annoskoko256g167kcal14.7g10.9g7.1g0g
Annoskoko puolitettuna128g84kcal7.4g5.5g3.6g0g
Arvot/100g100g65kcal5.7g4.3g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204902