Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1250g300kcal15g42.5g2.5g26.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g750g210kcal4.5g44.6g1.5g18.7g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g38g338kcal0g0g37.5g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g500g600kcal16g22.5g50g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5100g2895kcal71g219.2g183g90g
Valittu annoskoko2550g1448kcal35.5g109.6g91.5g45g
Annoskoko puolitettuna1275g724kcal17.8g54.8g45.8g22.5g
Arvot/100g100g57kcal1.4g4.3g3.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388208