Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g300g1081kcal84g6g81g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g901g198kcal9g40.5g0g18g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Seiti fileitä Findus600g420kcal96.1g0g1.8g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g150g510kcal3g4.5g54g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g300g240kcal7.8g12g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5103g5061kcal407.6g154.8g310.8g46.2g
Valittu annoskoko2552g2530kcal203.8g77.4g155.4g23.1g
Annoskoko puolitettuna1276g1265kcal101.9g38.7g77.7g11.6g
Arvot/100g100g99kcal8g3g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168