Liharuukku

Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista lihasuikaleet ja sipuli margariini-öljyseoksessa.

Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi.

Siirrä seos pataan ja hauduta uunissa 175 asteessa tunnin ajan.

Lisää kerma ja sekoita.

Anna hautua vielä 15min ajan.

Tarjoile perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Pirkka maustamaton naudanlihasuikale, pakkaus 400 g700g924kcal147g0g35g0g
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g700g1393kcal140g0g91g0g
Margariini, Pirkka4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli175g525kcal6.3g7.4g52.5g0g
Vesi525g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%350g560kcal9.4g9.4g52.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5110g6993kcal607.6g42g478.2g3g
Valittu annoskoko2555g3497kcal303.8g21g239.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna1278g1748kcal151.9g10.5g119.6g0.8g
Arvot/100g100g137kcal11.9g0.8g9.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355720