Marinadi kasviksille

Loistava marinadi kasviksille! Tämä määrä toimii noin yhdelle kilolle kasviksia, esim.

porkkana, kukka- tai parsakaali, paprika, sipuli, kesäkurpitsa, munakoiso, sienet.

Paloittele kaikki kasvikset.

Kaalit kannattaa kiehauttaa nopeasti ennen marinointia, ja muut kasvikset esim.

paahtaa uunipellillä grillivastuksen alla kevyesti, kunnes saavat hiukan ruskeata väriä.

Eri kasvikset vaativat hiukan eri aikoja.

Sitten vaan ladotaan kasvikset kannelliseen lasi- /muovikulhoon, ja marinadi päälle.

Voit vielä tiivistää setin levittämällä päälle tuorekelmun.

Marinoi vähintään 4-5 tuntia, mielellään seuraavaan päivään.

Ennen tarjolle laittamista kannattaa ensin valuttaa liiat nesteet pois lävikössä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 639 grammaa

Tarina67

Tarina67 sanoi...

Vasta säädän reseptiä, seuraavan aion testata puolella tuosta öljymäärästä.

sunnuntai 29.05.2011 klo 23:50

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoviinietikka (Rajamäen)400g80kcal0g26g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)800g7176kcal0g0g792g0g
Sitruunamehu, laimentamaton400g84kcal1.2g6.4g0g0.4g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g60g58kcal3.6g10.2g0.2g0g
Basilika, tuore 40g11kcal1.2g0.4g0.3g0.6g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g40g19kcal0.6g2.9g0.5g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5112g14878kcal14g94.8g1586.2g6.6g
Valittu annoskoko2556g7439kcal7g47.4g793.1g3.3g
Annoskoko puolitettuna1278g3720kcal3.5g23.7g396.6g1.7g
Arvot/100g100g291kcal0.3g1.9g31g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235423