Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 225g74kcal1.4g12.5g0.5g5.7g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow20g51kcal2g2g3.9g0.3g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 188g855kcal39.3g0g78.6g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 338g118kcal15.6g6.6g1g8.4g
Tomaatti 165g38kcal0.9g5.7g0.5g2.3g
Spagetti 113g369kcal11.5g74.7g1.2g3.8g
Vesi, vesijohtovesi 1501g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton7.5g1.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5112g3010kcal141.4g203.2g171.4g41g
Valittu annoskoko2556g1505kcal70.7g101.6g85.7g20.5g
Annoskoko puolitettuna1278g753kcal35.4g50.8g42.9g10.3g
Arvot/100g100g59kcal2.8g4g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218143