Sunnuntai-rouhesämpylät

Lämmitä vesi +42 asteeseen ja liota sokeri ja suola.

Yhdistä toisessa astiassa suurin osa sämpyläjauhoista ja kuivahiiva.

Yhdistä taikina-ainekset ja vatkaa lisäten samalla loput jauhot.

Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini.

Anna kohota 30 min.
tee joko pyöreitä tai soikeita sämpylöitä ja anna kohota vielä liinan alla 30 min.
Voitele vedellä, ja paista 225 asteessa noin 12- 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Krista73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)1043g3649kcal125.1g719.4g19.8g52.1g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen724g5213kcal0g0g579.3g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Sokeri35g141kcal0g34.7g0g0g
Vesi724g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5112g18008kcal250.2g1508.2g1198.2g104.2g
Valittu annoskoko2556g9004kcal125.1g754.1g599.1g52.1g
Annoskoko puolitettuna1278g4502kcal62.6g377.1g299.6g26.1g
Arvot/100g100g352kcal4.9g29.5g23.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122716