KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g1203g1684kcal192.5g30.1g89g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 722g1046kcal23.5g228.1g1.6g4.9g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)30g78kcal3.9g3.6g5.4g0.1g
Apetit herne maissi porkkana 200g601g409kcal18.6g72.2g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5112g6434kcal477g668g200.4g10g
Valittu annoskoko2556g3217kcal238.5g334g100.2g5g
Annoskoko puolitettuna1278g1609kcal119.3g167g50.1g2.5g
Arvot/100g100g126kcal9.3g13.1g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396