Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 290g52kcal1.6g7.2g1.2g2g
Porkkana 340g111kcal2.1g18.9g0.7g8.7g
Sipuli (kuorittu)130g35kcal1.7g6.2g0.3g2.2g
Palsternakka 110g70kcal0.6g13g0.4g5g
Paprika, punainen60g15kcal0.5g2.8g0.2g1.2g
Parsakaali brokkoli 170g60kcal7.9g3.3g0.5g4.3g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Tomaattimurska 420g124kcal2.4g22.3g0.8g8g
Kasvisliemikuutio 22g67kcal2.1g3g5.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5112g1098kcal40g158g18.8g64.2g
Valittu annoskoko2556g549kcal20g79g9.4g32.1g
Annoskoko puolitettuna1278g275kcal10g39.5g4.7g16.1g
Arvot/100g100g22kcal0.8g3.1g0.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271820