Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)903g1138kcal99.3g2.7g81.3g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 203g87kcal6.9g9.8g2g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen452g90kcal2.7g17.2g1.4g6.3g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 677g373kcal10.8g89.3g1.2g5.8g
Oliiviöljy 45g399kcal0g0g45.2g0g
Valkosipuli 36g39kcal2.9g5.9g0.2g0.8g
Tomaattipyree, Pirkka68g56kcal2.3g12.9g0.7g0.7g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g136g359kcal37.9g0g23g0g
Pesto (Pirkka)36g210kcal1.6g1.4g22g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5112g5500kcal328.8g278.4g354g30.4g
Valittu annoskoko2556g2750kcal164.4g139.2g177g15.2g
Annoskoko puolitettuna1278g1375kcal82.2g69.6g88.5g7.6g
Arvot/100g100g108kcal6.4g5.4g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092