Pyrytuulian Juuressosekeitto 2

269 g Varsiselleri
199 g Juuriselleri
241 g Porkkana
129 g Pinaatti
200 g Keittojuures
45 g tomaatti
600 g vettä

Ainekset peitetään kiehuvalla vedellä ja keitetään kypsiksi ja soseutetaan sauvasekoittimella.

Lopuksi lisätään silputtua herneenversoa ja maustetaan suolalla, kurkumalla, suolattomalla sitruunapippurilla tms.

Vinkki 5:2 dieettiläisille:
Koska keitto on sakeaa niin laita valitsemaasi astiaan vain puolet keitosta ja lisää siihen vettä niin saat enemmän syötävää ja keitto ohenee samalla sopivaksi.

Yksi annos 288 g sisältää 45 kcal lisää vettä niin saat enemmän samoilla kaloreilla.

Koko keitossa jota on 1705 g on yhteensä 271 kcal.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pyrytuulia

Pyrytuulia sanoi...

Jaksaa taas paastota kun keittoa riittää koko päiväksi!

keskiviikko 22.04.2015 klo 10:20

AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka403g44kcal4.4g4.4g0.8g4g
Juuriselleri 298g94kcal3.7g13.7g0.6g9.2g
Porkkana 361g118kcal2.2g20.1g0.7g9.2g
Pinaatti 193g26kcal3.1g0.8g0.6g2.5g
Keittojuures kesäpöytä (Apetit), annos 200g300g90kcal2.7g15.3g0.6g6.9g
Tomaatti 67g15kcal0.4g2.3g0.2g0.9g
Herneenverso, raaka (Järvikylä), annos 50g35g18kcal0.9g3.3g0g0.5g
Vesi899g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5112g811kcal34.8g119.8g7g66.4g
Valittu annoskoko2556g406kcal17.4g59.9g3.5g33.2g
Annoskoko puolitettuna1278g203kcal8.7g30g1.8g16.6g
Arvot/100g100g16kcal0.7g2.3g0.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=459818